Хрест натільний Акімов 101.220 «Розп'яття. Молитва «Спаси і збережи»

Зберегти
8%
Хрест натільний Акімов 101.220 «Розп'яття. Молитва «Спаси і збережи»
Наведіть на картинку для збільшення
Розпродаж
До кінця акції залишилося:
Немає у наявності
1 687 
1 552 
Ви економите: 135  ₴ (8%)

У подарунок сертифікат на 60 грн!

Безкоштовна доставка по Україні.

Купити оригінальний Акимівський Хрест натільний «Розп'яття. Молитва «Спаси і збережи» 101.220 в офіційному інтернет магазині.

Комплект ювелірного виробу «Акімов»


  • Виріб з биркою і пломбою
  • Сертифікат відповідності з голограмою
  • Книжечка з описом виробу
  • Пам 'ятка догляду за ювелірними виробами
  • Холщовий мішечок з логотипом компанії "Акімов"
Безкоштовна доставка
Варіанти оплати
Наші переваги

Гарантія 12 місяцівГарантія на всі товари, куплені в нашому інтернет магазині становить 12 місяців.

Оповіщення по SMSВи отримуєте смс повідомлення про кожну стадію вашого замовлення.

Повернення і обмін - без проблемВи можете повернути куплені товари протягом 14 днів. Товар должнен бути в нормальному стані і мати всі заводські упаковки.

Різні способи оплатиСплачуйте товари зручними вам способами: готівкою кур'єру, безготівково по квитанції банку або кредитною карткою прямо в момент замовлення.

Найкраща цінаМи пишаємося нашими цінами, їх кожен день перевіряють сотні клієнтів, які віддають вибір нашому інтернет - магазину!

Характеристики

Середня вага:
1.5грам
Розміри:
2.3 x 1.2 x 0.2см
Матеріали:
  • Срібло (925). Позолота (999).
Техніка виконання:
  • Мініатюрний рельєф, лиття, позолота, чорніння. Ручна робота.
Бренд:
Акімов
Опис

"Маленький хрест з розп'яттям на лицьовій стороні і молитвою на звороті виконаний в простій чотирикінцевий формі. Згідно з церковним Переданню, саме такий хрест святий рівноапостольний князь Володимир вивіз із Корсуні, де прийняв Хрещення, і встановив в Києві на березі Дніпра.

«Найдавнішою святинею віри» і «печаткою всіх таїнств» називав чотирикутний хрест св. прав. Іоанн Кронштадтський. У формі цього хреста розкривається взаємозв'язок земного і Небесного, створеного і Божественного, де земне і створене символізує поперечна Перекл ина, а Небесне і Божественне, до якого прагне зрости земне, - вертикальна. В образі хреста для християнина з'єднані також смерть Христа і Його воскресіння, страждання і пасхальна радість. Адже як земна людина Ісус Христос помер на хресті, але як Бог Він воскрес і вознісся на Небеса. Він помер, щоб стражданнями спокутувати людську природу від первородного гріха, а воскрес, щоб дати надію на воскресіння і вічне життя, врятувати людський рід від мороку смерті. Тому чотирикутний хрест для віруючого - це святий образ досконалої Божественної любові.

З давнини вознесений на Хрест Син Божий незображується просто прибитим до хреста. У православній традиції Його руки ніколи не провисають під вагою вмираючого тіла. Вони випрямлені і простягнені як би для обійми всього світу. Христос, розп'ятий і помер, завжди залишається живим у самій Свою смерть. В образі страждань Христа розкривається їх духовний сенс і богословська глибина.

чотирикутний форма хреста має і інші численні духовні смисли. Так наприклад, її спрямовану вгору вертикаль можна тлумачити як справедливість і непорушність Божественних заповідей, прямоту Божої правди й істини, що не допускає ніяких порушень. Ця прямота перетинається поперечної поперечиною, що означає любов і милість Божу до грішних людей. В особистому ж, духовної, життя людини вертикальну лінію хреста можна уподібнити прагненню людської душі від землі до Бога, яку перетинає горизонтальна лінія - любов до ближніх і земні прихильності. Земна любов ніколи не дає людині можливості здійснити своє високе прагнення до кінця, але без неї людина не може існувати, як хрест без діаметру.

Хрест - великий символ любові Бога до людини і людини до Бога. Він одягається в Хрещенні і силою цієї любові все життя оберігає і зберігає віруючого, подаючи надію на порятунок у вічному житті. «Господи, спаси і сохрани мя» - написано на звороті. "

Огляди

Не знайдено дописів

Написати відгук