Образок Акімов 102.275 «Ангел Хранитель, що несе душу»

Зберегти
8%
Образок Акімов 102.275 «Ангел Хранитель, що несе душу»
Наведіть на картинку для збільшення
Розпродаж
До кінця акції залишилося:
В наявності
2 199 
2 024 
Ви економите: 176  ₴ (8%)
+

У подарунок сертифікат на 60 грн!

Безкоштовна доставка по Україні.

Купити оригінальний Акимівський Образок «Ангел Хранитель, що несе душу» 102.275 в офіційному інтернет магазині.

Комплект ювелірного виробу «Акімов»


  • Виріб з биркою і пломбою
  • Сертифікат відповідності з голограмою
  • Книжечка з описом виробу
  • Пам 'ятка догляду за ювелірними виробами
  • Холщовий мішечок з логотипом компанії "Акімов"
Безкоштовна доставка
Варіанти оплати
Наші переваги

Гарантія 12 місяцівГарантія на всі товари, куплені в нашому інтернет магазині становить 12 місяців.

Оповіщення по SMSВи отримуєте смс повідомлення про кожну стадію вашого замовлення.

Повернення і обмін - без проблемВи можете повернути куплені товари протягом 14 днів. Товар должнен бути в нормальному стані і мати всі заводські упаковки.

Різні способи оплатиСплачуйте товари зручними вам способами: готівкою кур'єру, безготівково по квитанції банку або кредитною карткою прямо в момент замовлення.

Найкраща цінаМи пишаємося нашими цінами, їх кожен день перевіряють сотні клієнтів, які віддають вибір нашому інтернет - магазину!

Характеристики

Середня вага:
2грам
Розміри:
2 x 1 x 0.1см
Матеріали:
  • Срібло (925). Позолота (999).
Техніка виконання:
  • Мініатюрний рельєф, лиття, позолота, чорніння. Ручна робота.
Бренд:
Акімов
Опис

"Святе Письмо розповідає про ангелів як про вищі розумних істот, які прославляють Бога і є виконавцями Його волі. Бог наділив їх багатими дарами і вселив в Небесних оселях. Слово« ангел »означає« вісник ». Ангели - вірні служителі Божі, яких Він посилає звіщати Свої веління.

Ангели були створені Богом, як і люди, але наділені інший природою. На іконах вони зображуються в людській подобі з великими крилами. Їх могутні крила символізують швидкість, з якою вони виконують веління Бога, а невеликі стрічки у вух (тороки, або чутки) показують, що вони завжди чують Його голос.

Ангелів незліченна безліч, і всі вони складають струнку Небесну ієрархію. Ангели діляться на дев'ять ликів, що утворюють три чини. До першого чину відносяться серафими, херувими і престоли, до другого - панування, сили і влади, до третього - початку, архангели і ангели. Над усіма дев'ятьма чинами Бог поставив начальником святого Архангела Михаїла.

Ангели Хранителі нижче інших чинів і ближче всіх до людей. Вони служать захисниками кожного з нас. Занепалих піднімають, благочестивим допомагають і ніколи не залишають протягом земного життя. У кожної людини свій Ангел Хранитель, який дається йому Богом в Хрещенні і який завжди невидимо перебуває поруч з ним. Служіння Ангела Хоронителя полягає в тому, щоб не тільки охороняти людини, а сприяти порятунку його душі для вічного життя. Тому Ангели Хранителі духовно наставляють людини у вірі та благочесті і благають про нього Бога. Як створення чисті і святі, здатні тільки любити і робити добро, Ангели Xранителем роблять все, щоб служити до нашого істинного блага і порятунку. Постійно перебуваючи поруч, Ангел Хранитель таємниче наставляє людини і підносить його молитви до Бога не тільки за бажанням, але ще і сам від себе охороняє і захищає людину від ворогів видимих ​​і невидимих, сам від себе заступається за нього перед Богом. Ангел Хранитель не залишає людину і в його смертну годину. Він супроводжує його за труною у всіх поневіряння, відводячи дет у всіх митарствахівека і його смертний час, а за труною допомагає пройти митарства ву хвилину і молить у Бога про мілосушу покійного в Вічність.

Турботу Ангела Хоронителя про душу людини можна порівняти з турботою матері про дитину. Тому в православному іконописі в XVI столітті з'явився образ Ангела, дбайливо несе на руках людську душу. Але так само, як батьки не можуть змінити життя дорослого чада, так і Ангел Хранитель не може брати участь в житті дорослої людини без його бажання. Людина має вільну волю, і без його особистої участі Ангел не може його врятувати. Багато святих, яким дано було бачити духовний світ, спостерігали поруч з грішниками плаче Ангела Хоронителя.

Ангели Хранителі, як і люди, істоти особисті, але ми не знаємо приватного імені кожного з них. Ми не зможемо ввійти дізнатися і імені свого Ангела Хоронителя. Тому Православна Церква не має спеціальної церковної служби для Ангелів Охоронців взагалі і для кожного з них окремо. Але вона зобов'язує нас шанувати і дякувати свого Ангела приватно, в домашніх щоденних молитвах, звертатися до нього за заступництвом і захистом як до найближчого духовному наставнику. Одна з таких коротких молитов-звернень написана на звороті образка: «Святий Ангеле Божий,

Огляди

Не знайдено дописів

Написати відгук
Возможно вас заинтересуют