Браслет Акімов 105.274-B «хризма. Молитва «Боже, будь милостивий до мене грішного»

105.274-B
Зберегти
8%
Браслет Акімов 105.274-B «хризма. Молитва «Боже, будь милостивий до мене грішного»
Наведіть на картинку для збільшення
Розпродаж
До кінця акції залишилося:
Немає у наявності
7 162 
6 589 
Ви економите: 573  ₴ (8%)

У подарунок сертифікат на 350 грн!

Безкоштовна доставка по Україні.

Купити оригінальний Акимівський Браслет «Хризма. Молитва «Боже, будь милостивий до мене грішного» 105.274-B в офіційному інтернет магазині.

Комплект ювелірного виробу «Акімов»


  • Виріб з биркою і пломбою
  • Сертифікат відповідності з голограмою
  • Книжечка з описом виробу
  • Пам 'ятка догляду за ювелірними виробами
  • Холщовий мішечок з логотипом компанії "Акімов"
Безкоштовна доставка
Варіанти оплати
Наші переваги

Гарантія 12 місяцівГарантія на всі товари, куплені в нашому інтернет магазині становить 12 місяців.

Оповіщення по SMSВи отримуєте смс повідомлення про кожну стадію вашого замовлення.

Повернення і обмін - без проблемВи можете повернути куплені товари протягом 14 днів. Товар должнен бути в нормальному стані і мати всі заводські упаковки.

Різні способи оплатиСплачуйте товари зручними вам способами: готівкою кур'єру, безготівково по квитанції банку або кредитною карткою прямо в момент замовлення.

Найкраща цінаМи пишаємося нашими цінами, їх кожен день перевіряють сотні клієнтів, які віддають вибір нашому інтернет - магазину!

Характеристики

Середня вага:
12грам
Матеріали:
  • Срібло (925)
Техніка виконання:
  • Мініатюрний рельєф, лиття, позолота, чорніння. Ручна робота.
Бренд:
Акімов
Опис

"Композиційним і смисловим центром браслета є срібна застібка із зображенням найдавнішого християнського символу - хризма. Це монограма імені Спасителя, яка складається з схрещених грецьких букв Х (хі) і Р (ро), початкових в імені Христа. Ліворуч і праворуч поміщені літери Альфа і Омега - перша і остання літери грецького алфавіту. Господь Сам говорить про Себе: «Аз есмь Альфа і Омега, початок і кінець, Хто є, і був і гряде, Вседержитель» (Об'явл. 1: 8).

На звороті застібки поміщена молитва «Боже, будь милостивий до мене грішного». Це молитва митаря (збирача податків), який по щирій молитві отримав прощення від Господа. Притча про митаря і фарисея описана в Євангелії від Луки: «Два чоловіки до храму ввійшли помолитись, один - фарисей, а другий - митар. Фарисей, ставши, так молився про в собі так: "Боже! Дякую Тобі, що я не такий, як інші люди, грабіжники, кривдники, перелюбники, або як цей митник пощу два рази на тиждень, даю десятину з усього, що здобуваю ". А митник здалека стояв далеко, не смів навіть підняти очей на небо; але бив себе в груди й казав: "Боже! Будь милостивий до мене, грішного! "Кажу вам, що цей повернувся до дому свого більш виправданий, аніж той Бо кожен, хто підноситься, буде понижений, а хто принижує себе піднесеться» (Лк. 18: 10-14).

Ланцюги браслета випускаються трьох видів. Ланки одного з ланцюгів виконані у вигляді здвоєної пальмети «візантійський квітка». Цей орнаментальний мотив символічно трактують як зображення сердець, Процветший любов'ю до Бога. Інша ланцюг складається з ланок, візерунок яких теж складений з «сердечок» візантійського квітки. Але тут він більш різноманітний - в одних ланках «сердечка» складаються в форму зерняток, в інших - утворюють хрести в колі. Ще один вид ланцюгів для браслетів має ланки, на яких зображений символічний знак ранньохристиянської риби. У лаконічний контур риби вписані букви грецького акронима ????? ( «Іхтіс»). Це монограма імені Ісуса Христа, що складається з початкових літер повного іменування Господа. У перекладі з грецької «Іхтіс» розшифровується так: Ісус Христос Божий Син Спаситель. У ранньохристиянські часи «Іхтіс» був короткою формулою сповідання християнської віри. Але не тільки Сам Христос, все Його послідовники в християнському мистецтві і літературі часто метафорично зображуються у вигляді риб. Справа в тому, що більшість апостолів, найближчих учнів Христа і перших проповідників християнства, були рибалками. Це апостоли Петро і Андрій Первозванний, брати Іван та Яків, сини Зеведея, близнюки Яків і Юда, сини Алфея, апостол Фома. Ісус Христос, закликаючи їх йти за ним, використовує прості, зрозумілі для них метафори. Він каже, що вони стануть не ловцями риб, а «ловцями людей» (Мф. 4:19, Мк. 1:17). А Царство Небесне уподібнює «невода, закинутого в море і усячину» (Мф. 13:47).

Над створенням образу працювали художник Герман Пожарський і колектив співробітників компанії «Акимов». "

Огляди

Не знайдено дописів

Написати відгук
Возможно вас заинтересуют