Хрест натільний Акімов 101.057 «Процвете Древо Хреста»

Зберегти
8%
Хрест натільний Акімов 101.057 «Процвете Древо Хреста»
Наведіть на картинку для збільшення
Розпродаж
До кінця акції залишилося:
Немає у наявності
3 487 
3 208 
Ви економите: 279  ₴ (8%)

У подарунок сертифікат на 120 грн!

Безкоштовна доставка по Україні.

Купити оригінальний Акимівський Хрест натільний «Процвете Древо Хреста» 101.057 в офіційному інтернет магазині.

Комплект ювелірного виробу «Акімов»


  • Виріб з биркою і пломбою
  • Сертифікат відповідності з голограмою
  • Книжечка з описом виробу
  • Пам 'ятка догляду за ювелірними виробами
  • Холщовий мішечок з логотипом компанії "Акімов"
Безкоштовна доставка
Варіанти оплати
Наші переваги

Гарантія 12 місяцівГарантія на всі товари, куплені в нашому інтернет магазині становить 12 місяців.

Оповіщення по SMSВи отримуєте смс повідомлення про кожну стадію вашого замовлення.

Повернення і обмін - без проблемВи можете повернути куплені товари протягом 14 днів. Товар должнен бути в нормальному стані і мати всі заводські упаковки.

Різні способи оплатиСплачуйте товари зручними вам способами: готівкою кур'єру, безготівково по квитанції банку або кредитною карткою прямо в момент замовлення.

Найкраща цінаМи пишаємося нашими цінами, їх кожен день перевіряють сотні клієнтів, які віддають вибір нашому інтернет - магазину!

Характеристики

Середня вага:
5грам
Розміри:
3.9 x 2.3 x 0.2см
Матеріали:
  • Срібло (925). Позолота (999).
Техніка виконання:
  • Мініатюрний рельєф, лиття, позолота, чорніння. Ручна робота.
Бренд:
Акімов
Опис

"Хрести в формі розходяться від центру квітів лілій, прикрашених кульками і завитками, набули поширення на Русі в XVII столітті. У християнській символіці лілія є уособленням чистоти, святості і смиренності перед Богом.« Крін польові », тобто« Лілії прекрасні », називали свої збірники проповідей про християнські чесноти російські святі.

в Євангелії розповідається, як Христос вказав на лілії як на вчинені за красою квіти. Він привів їх в приклад людям, які в турботах про земне благополуччя забувають про Бога. Показуючи н а них, Господь сказав, що лілії не дбають про своє вбранні, хоча одягнені краще царя Соломона: Бог Сам одягає їх в прекрасний одяг. Так само і людина, облекшийся в смиренність, здобував духовну чистоту і любов, отримує від Бога благодатні дари. < / p>

За своєю формою лілія нагадує Пресвяту Трійцю, мабуть, тому в давнину склалося переказ про те, що Архангел Гавриїл з'явився Пресвятій Діві Марії з лілією в руці, щоб сповістити Їй про народження у Неї Божественного Сина. Лілія є символом очищення через Хрещення і часто зображується в древніх орнаментах.

Будь-який орнамент, завдяки ритмічній повторюваності одних і тих же елементів, створює відчуття упорядкованості, гармонії і стрункості Всесвіту. Зовні статичний, він завжди несе в собі внутрішній рух. Хрест, символ чотирьох кінців землі і всього всесвіту, з'єднаного всередині себе Божественної Силою, процвітає ліліями в знак очищення і перетворення. Кожна його перекладина додатково прикрашена рослинними пагонами, які символізують райський сад. Це символічний образ процветшего у Христі світу, який, як Небесний Рай, очистився від всякого зла, смерті і ворожнечі, в якому панують Любов, Краса і Світло Євангелія, світу, який відкривається людині через Хрещення.

На лицьовій стороні з двох сторін від восьмиконечного хреста написано скорочено святе ім'я Христа «ІС ХС», вгорі «Цар Слави», внизу «НІКА», що означає «переміг», тому що Хрестом Господь переміг смерть і відкрив для людей врата Небесного Єрусалима. Але пройти через них зможуть тільки праведники. Однак в душі всіх християн живе надія на нескінченне милосердя Боже, тому на звороті хреста написані слова молитви: «Господи, помилуй мя!». "

На лицьовій стороні з двох сторін від восьмиконечного хреста написано скорочено святе ім'я Христа «ІС ХС», вгорі «Цар Слави», внизу «НІКА», що означає «переміг», тому що Хрестом Господь переміг смерть і відкрив для людей врата Небесного Єрусалима. Але пройти через них зможуть тільки праведники. Однак в душі всіх християн живе надія на нескінченне милосердя Боже, тому на звороті хреста написані слова молитви: «Господи, помилуй мя!». "

На лицьовій стороні з двох сторін від восьмиконечного хреста написано скорочено святе ім'я Христа «ІС ХС», вгорі «Цар Слави», внизу «НІКА», що означає «переміг», тому що Хрестом Господь переміг смерть і відкрив для людей врата Небесного Єрусалима. Але пройти через них зможуть тільки праведники. Однак в душі всіх християн живе надія на нескінченне милосердя Боже, тому на звороті хреста написані слова молитви: «Господи, помилуй мя!». "

Огляди

Не знайдено дописів

Написати відгук